top of page

KOM PÅ KURSUS MED LH

LH understøtter elevråd på HHX, EUD/EUX merkantil og fælleselevråd i hele landet med gratis kursusudbud. De kan enten være arrangeret landsdækkende af os eller skræddersyet til lige præcis dit elevråd. Læs mere nedenfor:

Elevrådsledelseskursus

To gange om året tilbyder vi kurser, der er målrettet ledelsen i elevrådet (forperson, næstforperson, udvalgs-forperson).  Kurserne klæder dig på til at være en god leder. Du får mulighed for at få tips og tricks fra andre med samme ansvar som dig selv, og du får ekspertviden om emner som mobilisering, engagement, ledelse og politisk forandring. 

Kurset er online.

Elevrådskurser

Vi tilbyder dit elevråd målrettet opkvalificering. Som elevråd kan I booke et kursus,  som vi kommer ud til jer og afholder på et tidspunkt, der passer jer bedst. Kurset bliver faciliteret af en ansat fra sekretariatet og kan skræddersyes til lige netop jeres behov som elevråd. Vi har et kursuskatalog med kurser I kan vælge imellem, men hvis I efterspørger noget andet, er I altid velkommen til at skrive og spørge. Alle vores kurser er gratis og foregår i jeres lokaler.

bottom of page